Наслов:

СЈАЈОТ, БЕДАТА И ТРАГЕДИЈАТА НА ВЕЛИКАНИТЕ


Објавено на: 18.11.2000
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Македонско радио


Клучни зборови:
2000 Македонско радио Костадин Костадиновски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат