Наслов:

ТВОРЕЦ СО ХУМОРИСТИЧЕН-САТИРИЧЕН ИЗРАЗ

РАЗГОВОР СО СОНИ ПЕТРОВСКИ, КОМПОЗИТОР

Издадено на: 30.10.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 409 | Страна: 15

Забелешка:
интервју Сони Петровски

Клучни зборови:
2000 интервју Сони Петровски Тина Иванова

Оригинален извадок: