Наслов:

СТАРОТО ИЗДАНИЕ СО НОВИ ПРАШАЛНИЦИ

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Издадено на: 30.10.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11538 | Страна: 9Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат