Наслов:

ПОВТОРНО ЏЕЗ!

ЗАВРШИ 19-ОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 27.10.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 407 | Страна: 16


Клучни зборови:
2000 осврт Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат