Наслов:

ДИНАМИЧЕН ТАНЦУВАЧКИ СТИЛ

кон отворањето на скопскиот џез фестивал

Објавено на: 23.10.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 403 | Страна: 15

Забелешка:
отворање на Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 2000 Тина Иванова Сиера Маестра

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат