Наслов:

СВИНГИНГ МАКЕДОНИЈА СО АТМОСФЕРА НА ВОЗВИШЕНОСТ

нов компакт диск на дд синтезис

Објавено на: 17.10.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 398 | Страна: 17

Забелешка:
рецензија це-де на Синтезис

Клучни зборови:
Свингинг Македонија компакт диск 2000 Тина Иванова ДД Синтезис

Оригинален извадок:

2000-45a-svinging-macedonia.jpg

Притиснете на иконата
за поголем формат