Наслов:

ОКТОМВРИСКАТА НАГРАДА ЗНАЧИ САМО ПОЧЕТОК

душка тасевска, виолончелист

Издадено на: 14.10.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 396 | Страна: 15

Забелешка:
интервју со Душка Тасеска

Клучни зборови:
2000 Душка Тасеска интервју Тина Иванова

Оригинален извадок: