Наслов:

КОНЦЕРТ НА МАЈСТОРКАТА ШКОЛА ПО СОЛО – ПЕЕЊЕ

интерфест - битола, 2000

Објавено на: 14.10.2000
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 19121 | Страна: 22

Учесници:
Благој Нацоски, Марјан Николовски, Лазар Стевановиќ, Јасна Динева, Олгица Миревска, Магдалена Митревска-Наумовска, Маја Илиоска, Ирена Зајковска; пијано придружба: Алесандро Д' Агостини
Забелешка:
Интерфест - Битола 2000

Клучни зборови:
Анотние Боаје Јасна Динева соло пеење Олгица Миревска Васка Наумова-Томовска Магдалена Митревска-Наумовска Интерфест Маја Илиоска 2000 Ирена Зајковска Благој Нацоски Алесандро Д' Агостини Марјан Николовски Мајсторска школа Лазар Стевановиќ Мирела Парути

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат