Наслов:

ПАТНИЦИ НИЗ МЕДИТЕРАНОТ

за компакт дискот на групата „фолтин“

Објавено на: 13.10.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11524 | Страна: 15

Забелешка:
за албум на Фолтин

Клучни зборови:
осврт компакт диск 2000 Ангелина Димоска Фолгин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат