Наслов:

МОСТ НА МУЗИКАТА БЕЗ ГРАНИЦИ

„струни'“ ансамбл за етно музика, словенија

Издадено на: 12.10.2000
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 19121 | Страна: 12

Програма:
Македонска фолклорна музика.
Учесници:
Ансамбл за етно-музика „Струни “, Словенија
Забелешка:
„Струни“ - Ансамбл за етно музика, Словенија

Клучни зборови:
2000 Ансамбл за етно-музика Струни Васка Наумова-Томовска Македонска фолклорна музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат