Наслов:

БОГАТА ПАЛЕТА НА БАЛЕТСКАТА ЛЕКСИКА

кон тан-проектот „една друга рака“, млад отворен театар

Објавено на: 12.10.2000
Автор: емилија џипунова
Периодика: Утрински весник
Број: 394 | Страна: 17

Учесници:
Татјана Гордеева, Дарја Бузовкина, Катрин Есенсон, Константин Суриков, Рома Кислухин, Таавет Јансен

Клучни зборови:
Таавет Јансен Емилија Џипунова 2000 Една друга рака Алексеј Ауги Саша Пепељаев Татјана Гордеева Дарја Бузовкина Катрин Есенсон Константин Суриков Рома Кислухин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат