Наслов:

БАХОВА ВЕЧЕР СО ЈАНИНКА НЕВЧЕВА

интерфест 2000

Издадено на: 12.10.2000
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 19121 | Страна: 12

Програма:
36 прелудиуми и фуги од „Добро темпериран клавир“ од Јохан Себастијан Бах.
Учесници:
Јанинка Невчева - пијано
Забелешка:
Интерфест - Битола 2000

Клучни зборови:
2000 36 прелудиуми и фуги Васка Наумова-Томовска Добро темпериран клавир Интерфест Јанинка Невчева Јохан Себастијан Бах

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат