Наслов:

БОГАТО ОСВЕЖУВАЊЕ НА СЦЕНАТА НА МНТ

ПО ОБНОВАТА НА „ТОСКА“

Издадено на: 09.10.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 392 | Страна: 15

Програма:
Опера „Тоска“ од Џакомо Пучини.
Учесници:
Марина Фратарканџели, Рафаело Виталиано, Борис Трајанов; диригент: Оливер Балабурски
Забелешка:
Тоска

Клучни зборови:
2000 Борис Трајанов Марина Фратарканџели Оливер Балабурски Рафаело Виталиано Тина Иванова Тоска Џакомо Пучини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат