Наслов:

УМЕТНИЧКИ ВЕЧЕРИ ЗА ПАМЕТЕЊЕ

десет дена „интерфест“ во битола

Издадено на: 06.10.2000
Автор: Ричард Иванишевиќ
Периодика: Нова Македонија
Број: 19117 | Страна: 11


Клучни зборови:
2000 Интерфест осврт Ричард Иванишевиќ

Оригинален извадок: