Наслов:

ВРВНИ АНСАМБЛИ И МУЗИКОЛОШКИ ИСТРАЖУВАЊА

СОТИР ГОЛАБОВСКИ ДИРЕКТОР НА СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН

Објавено на: 21.09.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 377 | Страна: 14

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
Сотир Голабовски Струшка музичка есен 2000 Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат