Наслов:

ВОЛШЕБНИК ВО ЕЛЕКТРИЧНАТА ЗЕМЈА НА РОК-ЕН-РОЛОТ

ЏИМИ ХЕНДРИКС - 30 ГОДИНИ ОД СМРТТА

Издадено на: 18.09.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 374 | Страна: 14


Клучни зборови:
2000 рок музика Тина Иванова Џими Хендрикс

Оригинален извадок: