Наслов:

POST FESTUM

„Охридско лето 2000“

Објавено на: 28.08.2000
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Соната во Ге-дур до Волфганг Амадеус Моцарт, Фантазија во Це - дур од Франц Шуберт, Сонатаза виолина и пијано од Јоханес Брамс
Учесници:
Максим Венгеров, Ваг Папијан
Забелешка:
„Охридско лето 2000“

Клучни зборови:
Фантазија во C-dur Волфганг Амадеус Моцарт Македонско радио Јоханес Брамс Франц Шуберт Охридско лето Соната во G-dur Соната за виолина и пијано Марко Коловски 2000 Максим Венгеров Ваг Папијан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат