Наслов:

ДЕВОЈКАТА СО АНГЕЛСКИ ГЛАС


Објавено на: 12.08.2000
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 19072
Забелешка:
Кон концертот на Ана Стаменковска - сопран, на „Охридско лето“


нема прикачени документи