Наслов:

ВО ЗНАКОТ НА БАХ

кон концертот на камерниот оркестар на музичката младина на македонија

Издадено на: 08.08.2000
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 19068 | Страна: 11

Програма:
Голдберг варијации од Јохан Себастијан Бах и Четири скерца од Фредерик Шопен.
Учесници:
Симон Трпчески - пијано
Забелешка:
Кон концертот на камерниот оркестар на Музичката младина на Македонија

Клучни зборови:
2000 Голдберг варијации Јохан Себастијан Бах Костадин Костадиновски Симон Трпчески Фредерик Шопен Четири скерца

Оригинален извадок: