Наслов:

ЅВЕЗДЕНИТЕ МИГОВИ НА ВИРТУОЗНОТО МАЈСТОРСТВО

кон концертот на пијанистот симон трпчески

Издадено на: 08.08.2000
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 19068 | Страна: 11

Забелешка:
Кон концертот на пијанистот Симон Трпчески


Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат