Наслов:

ПРВА ДИПЛОМА ПО ХАРФА ВО МАКЕДОНИЈА

мерсиха шукри - харфист

Издадено на: 22.07.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 329 | Страна: 17

Забелешка:
за Мерсиха Шукри

Клучни зборови:
2000 Мерсиха Шукри Тина Иванова

Оригинален извадок: