Наслов:

ВООДУШЕВУВАЧКИ НАСТАП НА МАЈКЛ ХИЛ

разговор со васја ивановски, уметнички директор на blues & soul фестивал

Издадено на: 13.07.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 321 | Страна: 17

Забелешка:
интервју со Васја Ивановски

Клучни зборови:
2000 Blues & Soul фестивал Мајкл Хил Тина Иванова

Оригинален извадок: