Наслов:

УБИСТВЕН РИТАМ И БЛУЗ

35 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА THE WHO

Издадено на: 12.07.2000
Автор: Диме Игњатов
Периодика: Утрински весник
Број: 320 | Страна: 17


Клучни зборови:
2000 The who блуз Диме Игњатов

Оригинален извадок: