Наслов:

НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ТРЕБА ДА ПОРАСНЕ СО 103-КА

РАЗГОВОР СО ЈАНКО ИЛКОВСКИ ВОДИТЕЛ НА КАНАЛ 103

Издадено на: 29.06.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 309 | Страна: 14


Клучни зборови:
2000 интервју Јанко Илковски Канал 103 Тина Иванова

Оригинален извадок: