Наслов:

МАКЕДОНСКО ДУХОВНО ВОСКРЕСЕНИЕ

СОТИР ГОЛАБОВСКИ МАКЕДОНСКО ТРАДИЦИОНАЛНО ЦРКОВНО ПЕЕЊЕ

Објавено на: 19.06.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 300 | Страна: 15

Забелешка:
рецензија за 2 це-деа

Клучни зборови:
Сотир Голабовски 2000 Тина Иванова македонско традиционално црковно пеење

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат