Наслов:

КОГА Е ЈУБИЛЕЈОТ НА ОХРИДСКО ЛЕТО?

ЗАПОЧНА ЛИ ОХРИДСКОТО ЛЕТО ВО 1961 ИЛИ ВО 1962 ГОДИНА

Издадено на: 19.06.2000
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Утрински весник
Број: 300 | Страна: 14


Клучни зборови:
2000 Јелица Тодорчевска осврт Охридско лето

Оригинален извадок: