Наслов:

ВО КУЛТУРАТА ВЛАДЕЕ УРАМНИЛОВКА

ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА ДИРЕКТОР НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ И УМЕТНИЧКИ ДИРЕКТОР НА ЉУБЉАНСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Објавено на: 13.06.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 295 | Страна: 15

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 2000 Тина Иванова интервју Оливер Белопета Љубљански џез фестивал

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат