Наслов:

СТОЖЕР НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА КУЛТУРА

95 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА СТЕФАН ГАЈДОВ 1905-1992

Издадено на: 08.06.2000
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Утрински весник
Број: 291 | Страна: 15


Клучни зборови:
2000 Јелица Тодорчевска осврт Стефан Гајдов

Оригинален извадок: