Наслов:

СКОПЈЕ ГОРЕШЕ КОЛКУ ШТО САКАА ПРИСУТНИТЕ

БОБАН МИЛОШЕСКИ АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА

Објавено на: 05.06.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 288 | Страна: 14

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
интервју 2000 Тина Иванова Скопје Гори Бобан Милошески

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат