Наслов:

ПЕТ ЕЛЕМЕНТИ НА ИНТЕРКУЛТУРНА СОРАБОТКА

ИНТЕРВЈУ ГОРАН ТАНЕВСКИ АРТ-ДИРЕКТОР НА ФЕСТИВАЛОТ NEW AGE

Издадено на: 29.05.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 282 | Страна: 14


Клучни зборови:
2000 New age Горан Таневски интервју Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат