Наслов:

ПОЧЕТОК НА НОВАТА ЕРА

за првата концертна вечер и настапите на џиван гаспарјан и оркестарот „пеце атанасовски“

Објавено на: 24.05.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11406 | Страна: 13

Забелешка:
New age and world music festival

Клучни зборови:
New age and world music festival Џиван Гаспариан 2000 Пеце Атанасовски Ангелина Димоска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат