Наслов:

АМБИЕНТ СТАР ПОВЕЌЕ ВЕКОВИ

ПО КОНЦЕРТОТ НА ГАСПАРИАН И АНСАМБЛОТ НА ПЕЦЕ АТАНАСОВСКИ

Објавено на: 17.05.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 272 | Страна: 16

Учесници:
Џиван Гаспариан - дудук; Ансамбл „Пеце Атанасовски“

Клучни зборови:
2000 Пеце Атанасовски Џиван Гаспариан Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат