Наслов:

ЛАУРЕАТИ НА ЧЕТВРТИОТ КОНКУРС „МЛАДИ ОПЕРСКИ НАДЕЖИ“

МЛАДИТЕ ОПЕРСКИ НАДЕЖИ ВО МАКЕДОНИЈА

Издадено на: 17.05.2000
Автор: Јелица Тодорчевска
Периодика: Утрински весник
Број: 272 | Страна: 17

Учесници:
Ирена Зајковска - сопран; Александар Стефановски - бас; Владимир Саздовски - бас

Клучни зборови:
2000 Александар Стефановски Владимир Саздовски Ирена Зајковска Јелица Тодорчевска Млади музички надежи

Оригинален извадок: