Наслов:

ФРЕНЕТИЧНИ АПЛАУЗИ НА 2500 ЛУЃЕ

РАЗГОВОР СО ПИЈАНИСТОТ СИМОН ТРПЧЕСКИ, ЛАУРЕАТ НА СВЕТСКИОТ НАТПРЕВАР ВО ЛОНДОН

Издадено на: 04.05.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 261 | Страна: 16


Клучни зборови:
2000 интервју Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат