Наслов:

ГОЛЕМИОТ ЕНТУЗИЈАЗАМ НА МЛАДИТЕ ПЕЈАЧИ

хорски натпревари во скопје

Издадено на: 03.05.2000
Автор: Слаѓана Јовановиќ
Периодика: Дневник
Број: 1242 | Страна: 13

Забелешка:
хорски натрпевар во Скопје

Клучни зборови:
2000 Слаѓана Јовановиќ Хорска музика Хорски натпревар

Оригинален извадок: