Наслов:

МАНИПУЛАЦИЈА СО ПЛОЧИ

СКРЕЧУВАНИОТ ЗВУК КАКО (ЕПИ)ФЕНОМЕН

Издадено на: 25.04.2000
Автор: Вангел Ноневски
Периодика: Утрински весник
Број: 255 | Страна: 17


Клучни зборови:
2000 Вангел Ноневски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат