Наслов:

СИНТЕЗА НА РАЗЛИЧНИ МУЗИЧКИ ПРАВЦИ

за концертите на фестивалот на нова музика „синтезис“

Издадено на: 18.04.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11377 | Страна: 14

Забелешка:
Синтезис

Клучни зборови:
2000 Ангелина Димоска експериментална музика мултимедијален перформанс ориентална музика осврт Фестивал Синтезис џез музика

Оригинален извадок: