Наслов:

СИМБОЛИКАТА НА СТАКЛЕНИОТ КАФЕЗ

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА СИНТЕЗИС

Издадено на: 11.04.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 246 | Страна: 17


Клучни зборови:
2000 осврт Синтезис Тина Иванова

Оригинален извадок: