Наслов:

ЗЕМЈА НА МУЗИКАТА

МАКРОПРОЕКТ НА МАНУ: ИСТОРИЈА НА КУЛТУРАТА НА МАКЕДОНИЈА (7)

Издадено на: 08.04.2000
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Утрински весник
Број: 241 | Страна: 16


Клучни зборови:
2000 Драгослав Ортаков Историја на културата на Македонија Макропроект на МАНУ

Оригинален извадок: