Наслов:

МАКЕДОНСКИОТ МУЗИЧКИ КОНТИНУИТЕТ ВО ДЕВЕТ ДЕНА

за 23-те денови на македонската музика

Објавено на: 05.04.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11366 | Страна: 13


Клучни зборови:
осврт Денови на македонска музика 2000 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат