Наслов:

ДОМАШЕН КВАЛИТЕТ ШТО ТРЕБА ДА ГО СЛУШНАТ И СТРАНЦИ

денови на македонската музика

Издадено на: 05.04.2000
Автор: Слаѓана Јовановиќ
Периодика: Дневник
Број: 1220 | Страна: 13

Забелешка:
ДММ

Клучни зборови:
2000 Денови на македонска музика осврт Слаѓана Јовановиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат