Наслов:

ЕНТУЗИЈАЗАМ И ЕНЕРГИЈА НА ПОДИУМОТ

концерт на пијанистот симон трпчески

Издадено на: 31.03.2000
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Дневник
Број: 1216 | Страна: 13

Програма:
Концерт за пијано и оркестар оп. 18 бр. 2 од Сергеј Рахмањинов и Концерт за пијано и оркестар оп. 26 бр. 3 од Сергеј Прокофјев.
Учесници:
Симон Трпчески – пијано
Забелешка:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2000 Концерт за пијано и оркестар оп. 18 бр. 2 Концерт за пијано и оркестар оп. 26 бр. 3 Роза Нолчева Сергеј Прокофјев Сергеј Рахмањинов Симон Трпчески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат