Наслов:

ПРИЈАТНО ОСВЕЖУВАЊЕ

за концертот на сопранот надежда петровска

Издадено на: 21.02.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11328 | Страна: 11

Програма:
Дела од Хендл, Сен-Санс, Шуберт, Шуман, Чајковски
Учесници:
Надежда Пожарицкаја Петровска, Татјана Огнановска

Клучни зборови:
2000 Ангелина Димоска Надежда Пожарицкаја Петровска Сен-Санс Татјана Огнановска Хендл Чајковски Шуберт Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат