Наслов:

L.S.G.-INTO DEEP


Објавено на: 11.02.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 192 | Страна: 17

Забелешка:
рецензија албум

Клучни зборови:
рецензија 2000 Тина Иванова Into deep

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат