Наслов:

ВДАХНОВЕНИ РОДОЉУБИВИ РЕФРЕНИ

по фестивалот „гоцефест“

Издадено на: 08.02.2000
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18915 | Страна: 8

Забелешка:
По фестивалот „Гоце фест“

Клучни зборови:
2000 Костадин Костадиновски осврт фестивал Гоце фест

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат