Наслов:

МУЗИКАТА НА РОМАНТИЧНИОТ ГЕНИЈ

ИНТЕРВЈУ СИМОН ТРПЧЕСКИ

Издадено на: 22.01.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 175 | Страна: 15


Клучни зборови:
2000 интервју Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат