Наслов:

ВРВ КОЈ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗМЕРИ

250 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА БАХ

Издадено на: 21.01.2000
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 174 | Страна: 17


Клучни зборови:
2000 Јохан Себастијан Бах осврт Тина Иванова

Оригинален извадок: