Наслов:

БЕСПРЕКОРНА КОМПАКТНОСТ

кон концертот на михајло куфојанакис - виолина и тодор светиев - пијано

Објавено на: 21.12.1999
Автор: Маја Таневска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18877 | Страна: 8

Програма:
Чакона за соло виолина од Партита бр. 2 од Бах, Рапсодија за виолина и пијано од Зографски, и др.
Учесници:
Михајло Куфојанакис - виолина; Тодор Светиев - пијано
Забелешка:
Кон концертот на Михајло Куфојанакис - виолина и Тодор Светиев-пијано во Салонот 19,19

Клучни зборови:
Михајло Куфојанакис 1999 Маја Таневска Партита бр. 2 Рапсодија за виолина и пијано Бах Зографски Чакона за соло виолина Тодор Светиев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат