Наслов:

ЕДНОСТАВНО, ПУБЛИКАТА ГО САКА ОВОЈ НАСТАН

осумнаесетти скопски џез фестивал

Издадено на: 29.10.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 108 | Страна: 17

Забелешка:
Осумнаесетти Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
1999 Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат