Наслов:

ЕНЕРГИЧНО И СТРАСНО

кон концертот на оркестарот „кубанизмо“

Издадено на: 28.10.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 107 | Страна: 17

Забелешка:
Кон Концертот на оркестарот „Кубанисимо“

Клучни зборови:
1999 Кубанизмо Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат